Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Inoslav Bešker ×

Najava • 13.11.2019.

Program događanja na Interliberu 2019. - dan 2. (13.11.)

Iz programa drugog dana Interlibera izdvajamo promociju nove knjige Inoslava Beškera 'Riječ po riječ' i promociju knjige 'Nismo same' (zbirke intimnih ispovijesti žena oboljelih od raka) autorice Ivane Kalogjera. Knjige će potpisivati i družiti se s publikom Julijana Matanović, Sharon Bolton (UK), Nives Madunić Barišić, Vjekoslava Huljić, Željka Mezić...
Najava • 24.10.2019.

Predstavljanje knjige 'Riječ po riječ' Inoslava Beškera

Predstavljanje knjige 'Riječ po riječ' Inoslava Beškera održat će se u četvrtak 24. listopada u knjižari Hoću knjigu Megastore u Zagrebu. Na promociji će uz autora o knjizi govoriti sociolingvist Ivo Žanić, urednik u Jutarnjem listu Ivica Buljan i urednica Adriana Piteša.
Najava • 06.02.2006.

Predstavljanje knjige “Otvorena pisma” i razgovor s Predragom Matvejevićem

Izdavačka kuća V.B.Z. upravo je objavila knjigu Predraga Matvejevića Otvorena pisma : Moralne vježbe. Radi se o pretisku originalnog izdanja koje se pojavljuje prvi put nakon dvadeset godina od kada je 1986. godine knjiga objavljena u "posebnim okolnostima" u vlastitoj nakladi. Više o knjizi u diskusiji s autorom i gostima, saznajte na promociji koja će se održati u ponedjeljak, 6. veljače 2006. u Zagrebu.