Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ives Buljan ×

Najava • 10.06.2014.

Poezija u dvorištu : Večer pjesnikinja

Program 'Poezija u dvorištu' otvaranje je novoga mjesta govorenja, čitanja i slušanja: riječ je o sudjelovanju u onome što je neophodan dio čitateljskog iskustva – užitka u teksta! A u utorak 10. lipnja u 19,00 sati gostuju Ana Martina Bakić, Ives Buljan, Natalija Mihelin, Sanja Baković, Selma Kanazir i Suzana Kos.
Najava • 01.06.2006.

Best off književne večeri na terasi kluba SC!!

Književne večeri SC-u za kraj sezone najavljuju posebnu večer, ovoga puta pod zvijezdama! Prije polaska na ljetni odmor, ovo specijalno izdanje književnih večeri osim što će se održati na otvorenoj terasi kluba SC, za goste ima specijalno izabrane mlade autore koji su svojim nastupom, kvalitetom i sudjelovanjem tijekom zadnjih 6 mjeseci zaslužili ponovni nastup na Književnim večerima i vlastiti književni...
Najava • 24.11.2005.

Književne večeri u SC-u & književna slušaonica

Književne večeri u dvorani Crna Teatra &TD idu dalje, a novi književni dejt je u četvrtak, 24. studenog 2005. u 21 sat. Nakon večeri proze, na red je došla i večer poezije u kojoj će svoje radove čitati mladi pjesnik Orlan Tus i dvije pjesnikinje – Ivana Sansević i Ives Buljan.