Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 31.05.2006.

Best off književne večeri na terasi kluba SC!!
Održava se
01.06.2006.

Književne večeri SC-u za kraj sezone najavljuju posebnu večer, ovoga puta pod zvijezdama! Prije polaska na ljetni odmor, ovo specijalno izdanje književnih večeri osim što će se održati na otvorenoj terasi kluba SC, za goste ima specijalno izabrane mlade autore koji su svojim nastupom, kvalitetom i sudjelovanjem tijekom zadnjih 6 mjeseci zaslužili ponovni nastup na Književnim večerima i vlastiti književni – autorski best off! Dakle, ukoliko ste bili lijeni posjećivati književne večeri do sada, ovaj četvrtak prilika je da se upoznate sa najboljim što su iznjedrile!

U četvrtak, kao i ostatak lipnja moći ćete uživati u Best off autorskim književnim večerima, Književnoj slušaonici na terasi KLUB-a SC, pod otvorenim nebom, a u slučaju kiše, samo ćete se povući u zatvoreni dio KLUB-a SC. Osim promjene lokacije, tijekom lipnja književne večeri imaju i novi koncept prilagođen Autorskom best off-u koji najboljim autorima nudi mogućnost odabira vlastitog gosta, bez obzira tko on bio. Prijatelj, poznati pisac, glazbenik, brat ili bilo tko drugi, izbor je njihov, a a vi ga možete vidjeti i poslušati na terasi Kluba SC, 1. 6. 2006. u 21 sat.

Ovog četvrtka uživajte u stihovima i rečenicama Ane Tomić & Ives Buljan te njihovim gostima.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.

Ives Buljan rođena je 1978. godine, studirala je FER a danas radi u Siemensu. Pohađala je radionicu kreativnog pisanja u Booksi i Močvari, nastupila u Booksi i na Književnim večerima u SC-u. Djeluje u kazalištu sjena Ikako-Nikako. Gost je nepoznat, ali će se otkriti na terasi KLUBA SC.

Ana Tomić rođena je u Splitu 1978. godine, kao vodenjak. Studira matematiku u Zagrebu. Pjesme je čitala u Booksi i SC-u, a objavljivala je na www.knjigomat.com i u elektorničkom časopisu “Treći trg”. Piše pjesme i kratke priče, a od svega će pomalo pročitati na terasi KLUB-a SC te vas upoznati sa svojim gostom..

Program za lipanj:

8.6. (četvrtak) - Orlan Tus & Luka Ostojić – Mladi pjesnik i glazbenik & mladi pisac poznat i u blogosferi + njihovi gosti

14. 6. (srijeda) - Ana Zupčić i Goran Bogunović – žensko – muška & mlađe - starija kombinacija + gosti koja će izvrsno sjesti vašem nepcu i pivi na otvorenoj terasi KLUBA SC.

21. 6. - Celeste i Ire - mlade spisateljice, poznate blogerice, koje su organizirale nekoliko blog večeri raznih tematika (girl blog night, pričanje horror prica, SF, blog proza i poezija), dolaze sa svoja dva gosta i razveseljavaju vas svojim pričama i stihovima.

28. 6. Mirna Bačun i gosti – Marljiva voditeljica i organizatorica Književnih večeri oblači svoje poetske i prozne cipelice i prvi puta na Književnim večeri staje na onu stranu mikrofona. Dovest će i nekoliko gostiju.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –