Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Jelena Veljača ×

Najava • 26.04.2019.

Je li angažirana umjetnost najopasnija umjetnost? Odgovore daje Književni petak

'Angažirana umjetnost – najopasnija umjetnost?' tema je Književnog petka, koji će se održati u petak, 26. travnja u 20 sati u Gradskoj knjižnici, Galerija Kupola, 3. kat (Starčevićev trg 6, Zagreb).
Najava • 20.10.2009.

Predstavljanje zbirke priča Maje Sačer 'Božji grijesi'

Algoritam vas poziva u Booksu (Martićeva 14 d, Zagreb) u utorak, 20. listopada 2009. od 20 h na predstavljanje prve zbirke priča Maje Sačer - "Božji grijesi". Pod sloganom 'Vrijeme je za naplatu', o "Grijesima" će sve priznati gošće Jelena Veljača, Dorta Jagić te sama autorica uz moderatora Krunu Lokotara, urednika knjige.
Najava • 18.06.2009.

Predstavljanje knjige Jelene Veljače ''Mama vam je cijelo vrijeme lagala'

Predstavljanje knjige Jelene Veljače ''Mama vam je cijelo vrijeme lagala'' (Profil, 2009) održat će se u četvrtak, 18. lipnja 2009. u 20 sati u Novinarskom domu u Zagrebu. Uz autoricu, o knjizi će govoriti Nada Mirković, Jagna Pogačnik i Drago Glamuzina. Ulomke čitaju glumice Petra Dugandžić i Nataša Janjić. Promociju vodi Ivica Prtenjača.
Najava • 13.12.2005.

Večeras Ljudožderi

Večeras u 19 sati u Profilovom Megastoreu, Bogovićeva 7, Zagreb, biti će promovirana knjiga Tomislava Zajeca, "Ljudožderi". Riječ je o trećem romanu ovog mladog, perspektivnog i nagrađivanog autora, a roman će predstaviti Jagna Pogačnik, Tomislav Zajec, Ivica Prtenjača, te glumica Jelena Veljača.