Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Josip Bratulić ×

Najava • 02.04.2009.

Predstavljanje treće knjige 'Hrvatske pisane kulture'

Predstavljanje knjige akademika Josipa Bratulića i akademika Stjepana Damjanovića: "Hrvatska pisana kultura, 3. svezak: XX. - XXI. stoljeće", održat će se u četvrtak, 2. travnja 2009. u 13 sati u Palači Matice hrvatske u Zagrebu, Strossmayerov trg 4. Knjigu će predstaviti Krešimir Nemec, Marko Samardžija i Ante Bičanić, urednik knjige.
Najava • 03.10.2008.

Književni petak u Gradskoj knjižnici u Zagrebu

"SOKOL PTICA MARKA POLA" naslov je tribine "Književni petak", čija nova sezona počinje 3. listopada 2008. Povodom objavljivanja knjige "Lucidar Marka Pola" akademskog slikara i pedagoga Branka Vujanovića, na tribini će uz autora govoriti i Josip Bratulić, Ivica Martinović, Stjepan Sučić te voditelj "Književnog petka" Boris Perić.
Najava • 11.05.2007.

Trebaju li Hrvatima knjižare?

Tribina 'Književni petak', na temu "Trebaju li Hrvatima knjižare", održati će se u petak, 11. svibnja 2007. u Gradskoj knjižnici Zagreb, Starčevićev trg 6 s početkom u 19.30 sati. Trebaju li doista Hrvatima knjižare i kakve, samo su neka od pitanja na koja će na Književnom petku pokušati odgovoriti Nenad Bartolčić, Josip Bratulić, Marijan Kuduz, Alojz Majetić i Čedomir Višnjić.