Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Josip Novaković ×

Najava • 08.06.2015.

Profil predstavlja novu knjigu Josipa Novakovića 'Požuda'

U ponedjeljak, 8. lipnja 2015., s početkom u 19 sati u APM Megastoreu Profil predstavlja novu knjigu Josipa Novakovića "Požuda". O knjizi će, uz autora Josipa Novakovića, govoriti Tatjana Peruško.
Vijest • 24.02.2015.

Hrvatski pisci u prestižnom američkom književnom časopisu

Američki časopis za književnost i kulturu McSweeney's Quarterly objavio je temat o suvremenoj hrvatskoj prozi. Predgovor tematu napisao je Josip Novaković, a objavljeni su tekstovi Gordana Nuhanovića, Tee Tulić, Damira Karakaša, Olje Savičević Ivančević i dr.
Najava • 18.12.2007.

Promocija knjige 'Radionica pisanja fikcije' Josipa Novakovića

U književnom klubu Booksa, u utorak, 18.12. 2007. u 20 sati, održati će se promocija knjige Josipa Novakovića «Radionica pisanja fikcije» u izdanju Algoritma. Knjigu predstavljaju: Zoran Ferić, Josip Novaković i Kruno Lokotar.
Vijest • 11.10.2007.

Tečaj kreativnog pisanja Josipa Novakovića

Tijekom trajanja ovogodišnjeg, 13. Sajma knjige u Istri, od 7. do 14. prosinca, po prvi će se put održati tečaj kreativnog pisanja koji će voditi poznati američko-hrvatski pisac i profesor kreativnog pisanja Josip Novaković. Tečaj će se temeljiti na njegovoj, nedavno i na hrvatski prevedenoj, knjizi «Radionica pisanja fikcije». Prijave su otvorene do 15. studenog ove godine.