Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 11.10.2007.

Tečaj kreativnog pisanja Josipa Novakovića

Tijekom trajanja ovogodišnjeg, 13. Sajma knjige u Istri, od 7. do 14. prosinca, po prvi će se put održati tečaj kreativnog pisanja koji će voditi poznati američko-hrvatski pisac i profesor kreativnog pisanja Josip Novaković. Prijave za tečaj pisanja fikcije otvorene su do 15. studenog ove godine.

Tečaj će se temeljiti na njegovoj, nedavno i na hrvatski prevedenoj, knjizi «Radionica pisanja fikcije» (Fiction Writer's Workshop) a sastojati će se od razgovora o svim ključnim elementima pisanja priča i romana, vježbi za razgibavanje mašte i tipkovnice, komentiranja i ocjenjivanja radova polaznika seminara.

Kako biste postali jedan od dvanaest polaznika potrebno je poslati 15-25 kartica svojih radova u word.doc formatu na e-mail adresu sajam@sanjamknjige.hr najkasnije do 15. studenog 2007. Ako prođete selekciju potrebno je uplatiti 1000 kuna na žiro račun Sajma kod Hrvatske poštanske banke 2390001-1100348904. Polaznicima tečaja Sajam je osigurao i posebno povoljan smještaj u Hotel Puli (više o smještaju na www.sanjamknjige.hr).

I na kraju, novopečeni «pisci», biti će predstavljeni na završnoj prezentaciji radova polaznika 'Tečaja pisanja fikcije' na velikoj pozornici Sajma 15. prosinca 2007. u 17 sati.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –