Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

književna večer ×

Najava • 05.11.2009.

Književna večer na temu 'Sjećanje i književnost'

Književna večer na temu "Sjećanje i književnost" održat će se u četvrtak 5. studenog u 20 sati, u Goethe-Institutu Kroatien u Zagrebu. Uz hrvatske doprinose izdavačkom projektu "Odvažnost sjećanja“ u kojem sudjeluju pisci iz 10 zemalja, sudjeluju: Slobodan Šnajder, Tatjana Gromača, Dalibor Šimpraga i Velimir Ćurgus Kazimir.
Najava • 17.12.2007.

Književna večer Slavenke Drakulić

U ponedjeljak, 17. prosinca 2007. u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, održati će se književna večer Slavenke Drakulić, u organizaciju HDP i Hrvatsko - Hispanskog društva/Sociedad Hispano – Croata. O njezinom romanu «Frida ili o boli» govoriti će književna kritičarka Jagna Pogačnik.
Najava • 10.10.2006.

Književna večer : Zoran Ferić

U srijedu, 11. listopada 2006. u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca (Basaričekova 24) Zagreb, održati će se književna večer jednog od najzanimljivijih domaćih autora - Zorana Ferića, autora kultnih knjiga «Mišolovka Walta Disneya» i «Anđeo u ofsajdu». Njegovo će djelo predstaviti književna kritičarka Jagna Pogačnik, scenske minijature na osnovu njegovih tekstova izvesti će kazališna grupa "Pun...