Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Kul u gradu ×

Najava • 10.10.2019.

Na tribini Kul u gradu gostuje Maša Kolanović

Na tribini Kul u gradu u zagrebačkoj Knjižari Ljevak gostuje Maša Kolanović, autorica zbirke priča 'Poštovani kukci i druge jezive priče'.S autoricom će o knjizi koju su neki portali, kritičari i čitatelji već proglasili knjigom godine, razgovarati Ivana Bodrožić.
Najava • 13.03.2019.

Kul u gradu: Robert Torre - Ima li života prije smrti?

Robert Torre, zagrebački psihijatar, autor nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti te zapaženog kritičkog pamfleta 'Prava istina o psihijatriji' gostuje u srijedu 13. ožujka u Knjižari Ljevak. U razgovoru povodom objavljivanja knjige 'Ima li života prije smrti?' sudjeluju Robert Torre i književnica Ivana Bodrožić.
Najava • 10.12.2018.

Kul u gradu: Manjina kao sudbina

Prosinačko izdanje projekta 'Kul u gradu' bavi se temom bivanja pripadnikom ili pripadnicom manjinske skupine u društvu, U razgovoru će sudjelovati turska spisateljica Ece Temelkuran i hrvatski pisac Kristian Novak koji se tom temom bave u svojim književnim i publicističkim djelima. Razgovor moderira književnica Ivana Bodrožić.
Najava • 13.02.2018.

Kul u gradu: Damir Karakaš 'Sjećanje šume' – između teksta i scene

Prvo ovogodišnje izdanje kulturno-umjetničkog projekta Kul u gradu s temom Damir Karakaš: Sjećanje šume - između teksta i scene održat će se u utorak 13. veljače u prostorijama Knjižare Ljevak u Zagrebu. Sudjeluju Damir Karakaš, Tamara Damjanović i Ivana Bodrožić.