Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Lumen ×

Najava • 01.07.2019.

More knjiga na zagrebačkom Zrinjevcu slavi intergalaktičko putovanje

More knjiga već petu godinu zaredom donosi egzotični ljetni ugođaj u centar grada, a na poznatoj lokaciji možete besplatno čitati više od 500 knjiga na hrvatskom i engleskom jeziku. Osim književnih svjetova na dlanu, očekuje vas i bogata ponuda popratnih sadržaja u ugodnoj ljetnoj oazi.
Najava • 29.06.2018.

Četvrto zagrebačko More knjiga

Četvrto izdanje kulturnog događanja More knjiga održat će se od 29. lipnja do 8. srpnja na zagrebačkom Zrinjevcu. U organizaciji Lumen izdavaštva i ove se godine popularna lokacija pretvara u egzotičnu plažu na kojoj ćete moći besplatno pročitati više od 500 knjiga.
Najava • 03.07.2017.

Treće zagrebačko More knjiga - plaža na Zrinjevcu

Treće zagrebačko More knjiga pretvorit će Zrinjevac u plažu prepunu knjiga koje možete besplatno prolistati ili pročitati. Od 3. do 9. srpnja, na više od 300 m² četvornih metara plaže na Zrinjevcu moći ćete se, kao i prijašnjih godina, zavaliti u ugodne ležaljke pod suncobranima na pijesku i uz ugodnu glazbu uroniti u -– knjigu.
Najava • 29.06.2016.

Plaža na Zrinjevcu - drugo zagrebačko More knjiga

Drugo zagrebačko More knjiga pretvorit će Zrinjevac u plažu prepunu knjiga koje možete besplatno prolistati ili pročitati. Od 29. lipnja do 6. srpnja, na 240 četvornih metara plaže na Zrinjevcu moći ćete se, kao i prošle godine, zavaliti u ugodne ležaljke pod suncobranima na pijesku i uz ugodnu glazbu uroniti u -– knjigu.
Najava • 14.11.2015.

Autorica popularnih povijesnih kriminalističkih romana Lynn Shepherd dolazi na Interliber

Lumen izdavaštvo dovodi na Interliber Lynn Shepherd, autoricu vrlo popularnih povijesnih kriminalističkih romana među kojima su 'Fatalna bliskost' i 'Probodeno srce'. Lynn Shepherd gostovat će na Interliberu u subotu, 14. studenoga.