Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 28.06.2017.

Treće zagrebačko More knjiga - plaža na Zrinjevcu
Održava se
03.-09.07.2017.

Treće zagrebačko More knjiga, u organizaciji Lumen izdavaštva, pretvorit će Zrinjevac u plažu prepunu knjiga koje možete besplatno prolistati ili pročitati. Od 3. do 9. srpnja, na više od 300 četvornih metara plaže na Zrinjevcu moći ćete se, kao i prijašnjih godina, zavaliti u ugodne ležaljke pod suncobranima na pijesku i uz ugodnu glazbu uroniti u -– knjigu.

Svi zainteresirani posjetitelji će moći već od ponedjeljka, 3. srpnja, uz više od 200 besplatnih naslova i bogatu popratnu ponudu, svakoga dana od 10 sati do 23 sata uživati u jedinstvenom ljetnom ambijentu plaže sa svim popratnim ljetnim sadržajima – koktelima, ležaljkama, pijesku, besplatnim naslovima na hrvatskom i engleskom jeziku nadohvat ruke, novoobjavljenim naslovima ali i prigodnim popustima na sve naslove koji će se moći kupiti na zagrebačkom Zrinjevcu. Ono što je novo jest da će ovogodišnje izdanje plaže, za što su zaslužne mlade produkt i grafičke dizajnerice Laura Mrkša i Anta Bučević, biti u znaku džungle!

Uz cjelodnevni program, Afterwork bookclub s posebnim popustima ili djela mladih umjetnika koji će u petak, svaki kroz svoj medij pokazati što za njih predstavlja čitanje, posjetitelji će imati priliku poslušati jungle jazz koncert uz Harry Gustavsson trio, uživati čak dva dana u ljetnom Somersby Sunset party-u, a za srijedu navečer sprema se i filmsko iznenađenje u suradnji s Motovun film festivalom.

Osim odličnih knjiga, glazbe i filmskih naslova tu je i posebna ponuda koktela, naslovljenih uspješnicama Lumen izdavaštva „Stephena Kinga“ ili „Bridget Jones“ kao i slasticama poznate zagrebačke ugostiteljske scene.

Otvaranje ove jedinstvene kulturno-zabavne manifestacije održat će se na zagrebačkom Zrinjevcu u ponedjeljak, 3. srpnja s početkom u 12:00 sati. U sklopu otvaranja premijerno će biti prezentiran jedinstveni projekt Lumen izdavaštva i partnera Školske knjige s ciljem promicanja kulture čitanja – Facebook reading challenge – u kojem će moći sudjelovati svi zainteresirani ljubitelji knjiga i oni koji će to tek postati, gdje god se nalazili.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –