Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Mihaela-Marija Perković ×

Najava • 05.05.2020.

14. Vox Feminae Festival propituje status žena u društvu

14. Vox Feminae Festival održava se od 5. do 24. svibnja putem aplikacije Zoom i na VoxFeminae portalu. U suradnji s udrugama, inicijativama, pojedinkama i pojedincima, Festival donosi program koji promiče ideju rodne ravnopravnosti i propituje status žena u društvu kroz diskusije, predavanja, filmove i umjetničke prezentacije.
Najava • 26.02.2015.

Književna tribina - Što žene čitaju?

Odakle izvire potreba da se odredi, a time i getoizira ženska književnost? Odgovore potražite na književnoj tribini 'Što žene čitaju?', koja će se održati u četvrtak 26. veljače u zagrebačkoj knjižari Arkadija. Na tribini sudjeluju Maša Grdešić, Aleksandra Orlić, Mihaela-Marija Perković i Milena Benini.
Vijest • 08.05.2007.

Prva radionica kreativnog pisanja fantasy priča u Hrvatskoj

Društvo SFera organizira prvu radionicu kreativnog pisanja fantasy priča u Hrvatskoj. Radionica nosi ime 'Fantasy-O-Mat', a njen je cilj da na praktičan način potakne domaće autore da više pišu u tom žanru, jednom od najpopularnijih među čitateljima u Hrvatskoj i svijetu. Književna radionica Fantasy-O-Mat održavat će se svakog utorka od 20-22:30h tijekom idućih dva i pol mjeseca.