Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Milana Vlaović ×

Najava • 18.05.2016.

Predstavljanje nove knjige Milane Vlaović 'Glad'

Predstavljanje nove knjige Milane Vlaović 'Glad' održat će se u srijedu 18. svibnja u zagrebačkom cafeu U Dvorištu. Uz autoricu, knjigu će predstaviti urednica Marina Vujčić, redatelj Igor Mirković, novinar i pisac Ivica Ivanišević i glumica Judita Franković.
Najava • 24.09.2013.

Ženska priča : Milana Vlaović i Ksenija Kušec

Centar za kreativno pisanje CeKaPe & Bookcaffe, pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, pozivaju vas na prvu u nizu književnih večeri simboličnog naziva Ženska priča. Gošće prve večeri koja se održava u utorak 24. rujna su autorice Milana Vlaović i Ksenija Kušec.
Najava • 26.01.2009.

Grički dijalog : 'Tko se ima pravo piscem zvati'

Novi ciklus tribina "Grički dijalog" započinje u ponedjeljak, 26. siječnja 2008. s početkom u 19 sati u Profil Megastore-u (Zagreb), gdje će se voditi rasprava na aktualnu i zanimljivu temu: "Tko se ima pravo piscem zvati". Gostuju: Renato Baretić, Silvija Šesto, Milana Vlaović, Alka Vuica i Nikola Petković, a raspravu će moderirati Jagna Pogačnik i Jadranka Pintarić.
Najava • 14.11.2007.

Predstavljanje romana Milane Vlaović 'Blato'

Predstavljanje romana Milane Vlaović «Blato», održati će se u srijedu, 14. studenog 2007. u 19 sati u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu. Ovu sasvim običnu priču o sasvim običnim, malim ljudima i jednom gradiću u provinciji, predstaviti će Julijana Matanović, Miljenko Jergović, Nenad Rizvanović i sama autorica.