Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 16.05.2016.

Predstavljanje nove knjige Milane Vlaović 'Glad'
Održava se
18.05.2016. u 20h

Predstavljanje nove knjige Milane Vlaović "Glad" održat će se u srijedu 18. svibnja u 20 sati u zagrebačkom cafeu U Dvorištu (Žerjavićeva 7/2).  Uz autoricu, knjigu će predstaviti urednica Marina Vujčić, redatelj Igor Mirković, novinar i pisac Ivica Ivanišević i glumica Judita Franković.
 
Hitchcock bi obožavao glavnu junakinju romana Glad. Izabela kao da dolazi iz vrtoglavice njegovih savršenih žena s kaosom pod kožom. Prirodno platinasta ljepotica sa srcem utamničenim u strahu od luzerstva i mazohističkog gušenja samosvijesti, pokreće i upada u niz antiherojskih poteza posve dvojbenog ishoda. Sve su opcije do kraja otvorene. Glad ove naoko krhke a stjenovite žene, koja putuje u srce svoje tame, mogla bi završiti na tisuće načina – od zločina iz očaja do predaje ili nade. Zato je strašno uzbudljivo putovati s Izabelom i dijeliti njezine rane, čežnje i katarze. (Davor Špišić)

Milana Vlaović

Glad

  • Hena com 05/2016.
  • 256 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532591323
  • Cijena 119.00 kn

Glad počinje kao raskošna sapunica, a zatim gorko demaskira obiteljska nasilja, ksenofobiju, rasizam i ukletost predatorskih vrhova društva. Glavna junakinju romana Glad, prirodno platinasta ljepotica sa srcem utamničenim u strahu od luzerstva i mazohističkog gušenja samosvijesti, pokreće i upada u niz antiherojskih poteza posve dvojbenog ishoda. Glad ove naoko krhke a stjenovite žene, koja putuje u srce svoje tame, mogla bi završiti na tisuće načina – od zločina iz očaja do predaje ili nade.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –