Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.09.2013.

Ženska priča : Milana Vlaović i Ksenija Kušec
Održava se
24.09.2013.

Centar za kreativno pisanje CeKaPe & Bookcaffe, pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, pozivaju vas na prvu u nizu književnih večeri simboličnog naziva Ženska priča, koja će se održati u utorak 24. rujna u 20,00 sati u klubu Bookcaffe Zagreb (Hrvatske bratske zajednice 4).

Gošća prve večeri je Milana Vlaović koja je osim svoje književne karijere i poznata autorica pjesama. Do sada su objavljene tri njezine knjige – “Blato”, “Bomboni od meda” i „Rašeljka i druge žene“.

Milani Vlaović pridružit će se i Ksenija Kušec, književnica poznata po svojim kratkim pričama, te autorica knjiga “Reci mi sve” i “Priče iz Sunčeva sustava.

ŽENSKA PRIČA

Dvanaest poznatih spisateljica, dvanaest nezaboravnih ženskih priča otkrivat će svijet književnosti u koji su svoja imena upisale Rujana Jeger, Julijana Matanović, Milana Vlaović, Ivana Simić Bodrožić, Sanja Pilić, Merita Arslani, Milana Vuković Runjić, Lidija Dujić, Jasmina Rodić, Aleksandra Orlić, Tomica Šćavina i Silvija Šesto.

Svaki mjesec novo ime i nova ŽENSKA PRIČA koju pričaju hrvatske spisateljice, predstavljaju svoje knjige i u ugodnom razgovoru s voditeljicom traže odgovore na brojna pitanja. Postoji li razlika između ženske i muške književnosti? Kako procijenjujemo ženske likove i kako oni nastaju? Da li je pisanje božanska igra ili samotnička muka stvaranja u kojoj pobjeđuju najjači?

U Ženskoj priči odgovore traže ŽENE!

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –