Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ksenija Kušec ×

Najava • 25.04.2019.

Hena com predstavlja novu knjigu Ksenije Kušec 'Opća opasnost'

Izdavačka kuća Hena com organizira u četvrtak, 25. travnja 2019. predstavljanje nove knjige Ksenije Kušec 'Opća opasnost'. Predstavljanje će se održati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića (Ulica Petra Preradovića 5, Zagreb).
Kritika • 21.11.2016.

Ksenija Kušec : Nije moglo bolje

"Nije moglo bolje" roman je u retro modu, poetizacija prozaičnog, apologija starinskih, obiteljskih vrijednosti, nepretenciozna priča o ljudskim slabostima, drugim prilikama i novim početcima, ali i društvena kritika s prigušivačem.
Najava • 11.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Petak, 11. 11.

Na Interliberu će u petak svoje nove knjige predstaviti Milena Benini, Nives Madunić Barišić, Željka Horvat Čeč, Mani Gotovac, Enes Kišević... Gostuju i Sanja Pilić, Bruno Šimleša, Mihaela Gašpar, Franjo Janeš, Ksenija Kušec... Održat će se i okrugli stol na temu: Što je bestseller?, a za kraj vas očekuje glazbeno iznenađenje: PipsChips &Videoclips.
Najava • 28.09.2016.

Predstavljanje romana Ksenije Kušec 'Nije moglo bolje'

Predstavljanje romana Ksenije Kušec 'Nije moglo bolje' održat će se u srijedu 28. rujna u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Zoran Ferić, Marina Vujčić i Ksenija Kušec. Ulomke iz knjige uprizorit će glumci Zrinka Antičević i Marko Movre.
Najava • 25.02.2016.

PiČi! - piši i čitaj : Ksenija Kušec

Novi projekt Knjižnice Vladimira Nazora i CeKaPe-a, jednom mjesečno nudi užitak u čitanju tekstova – novih, neobjavljenih, prvi puta pročitanih, ali i onih koji su završili u koricama knjiga. Prvi četvrtak, 25. veljače PiČi s književnicom Ksenijom Kušec. Nakon Ksenije Kušec, svoje tekstove čitate vi.