Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.12.2014.

CeKaPe predstavlja nove knjige Ljiljane Matković i Ksenije Kušec
Održava se
19.12.2014.

Promocija drugog romana bivše CeKaPe-ove polaznice i autorice Ljiljane Matković "Czarna Madonna" (CeKaPe, 2014.) održat će se u petak 19. prosinca u 19 sati, u zagrebačkom caffe baru SOVA (Andrije Hebranga 10, ulaz iz Gajeve).

O romanu će govoriti Jagna Pogačnik, Miroslav Mićanović i autorica.

Nakon prvijenca "Muška krv" (CeKaPe, 2010.), koji govori o obitelji i odrastanju, u svom novom romanu "Czarna Madonna" Ljiljana Matković okušala se u novom žanru, u čijem je središtu enigma, iako je njezin istinski žanr uvijek onaj u kojem svoje likove sagledava kao ljude s vrlinama i manama, tragične i komične, strastvene, zaljubljene i tako ljudski nesavršene. Čak i ako su mrtvi već na prvim stranicama knjige...

***

U ponedjeljak, 22. prosinca u 19 sati u caffe baru Sova, CeKaPe promovira još jedo izdanje, novu knjigu Ksenije Kušec koja je nakon zbirke priča "Reci mi sve", napisala roman naziva "Sobe" (CeKaPe, 2014.).

Urednik Ksenijinog romana, pisac i voditelj radionica kreativnog pisanja Ludwig Bauer, u pogovoru romana "Sobe", između ostalog je napisao: "Njezina je proza pisana za književne sladokusce."

Na promociji će uz autoricu, o knjizi govoriti Ludwig Bauer i Roman Simić Bodrožić.

Nakon promocije knjige, slijedi veliki Blagdanski tulum, uz sjajan program i još sjajnije goste, zvijezde književne i glazbene scene! A ispod bora vas čekaju i pokloni!

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –