Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

pisac MiroslavMićanović ×

Najava • 19.12.2013.

Završno 'Zagrijavanje' : M. Hrgović, K. Špoljarić, M. Mićanović i S. Popović

Još jednu godinu ispračamo uz Zagrijavanje, svima već dobro poznatim književnim večerima koje u opuštenoj atmosferi zagrebačke Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića već deset godina predstavljaju pjesnike i prozaike, knjige i časopise, projekte koji na našoj književnoj sceni čine razliku i ljude koji stoje iza njih. Kada? U četvrtak 19. prosinca s početkom u 20 sati.
Vijest • 19.12.2013.

NOVE i stare radionice pisanja u CeKaPe-u!

Centar za kreativno pisanje - CeKaPe vas, na izmaku 2013. godine poziva na upis u novi ciklus radionica. Uz već postojeće radionice kratke priče, scenarija, romana, književne kritike, drame, poezije, književnog prevođenja, u novom semestru i novoj godini, u Centru vas očekuju i 4 nove radionice: Od proze do dramskog teksta/ od proznog teksta do uspješne dramatizacije, A sad – gluma!, Kako se (ne) piše...
Najava • 06.12.2013.

Čazmanski pARTy s Miroslavom Mićanovićem

Na književnoj tribini 'Čazmanski pARTy' u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara, u petak 6. prosinca gostovat će nagrađivani pjesnik, prozaik, esejist, kritičar i urednik Miroslav Mićanović. Tom će prilikom predstaviti knjigu priča „Vrt s 1001 žaruljom“ i nedavno objavljenu pjesničku zbirku „Jedini posao“.
Najava • 03.10.2013.

Promocija knjige poezije Krešimira Bagića 'Plaši li te moja boja'

Promocija nove knjige poezije Krešimira Bagića "Plaši li te moja boja" održat će se u četvrtak 3. listopada u 19:30 sati, u zagrebačkom cafeu U dvorištu. Odustanite od besmrtnosti i otiđite na promociju na kojoj će vas dočekati Krešimir Bagić, Miroslav Mićanović i Branko Čegec.