Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Poezija na živo ×

Najava • 18.02.2020.

Poezija na živo : Martina Vidaić

U prvoj ovogodišnjoj tribini Poezija na živo u Booksi gostuje pjesnikinja Martina Vidaić. Martina će čitati tekstove iz neobjavljenog rukopisa radnog naslova 'Trg, tržnica, nož' i razgovarati s voditeljem Ivanom Šamijom i publikom. Namjera je stvoriti atmosferu pjesničke radionice kojom se želi potaknuti razmjena iskustava pisanja i čitanja poezije...
Najava • 24.09.2019.

Olja Savičević Ivančević na tribini 'Poezija na živo'

S prvim danima jeseni u klub Booksa (Martićeva, Zagreb), u sklopu tribine 'Poezija na živo' koja će se održati u utorak, 24. rujna, dolazi Olja Savičević Ivančević. Tom prilikom autorica će čitati pjesme iz novog još neobjavljenog rukopisa i razgovarati o njima s voditeljem Ivanom Šamijom i publikom.
Najava • 10.10.2017.

Poezija na živo : Sanja Baković

Pjesnikinja Sanja Baković gostuje na tribini 'Poezija na živo'. Na tribini će čitati svoje nove pjesme i o pročitanom razgovarati s voditeljem tribine Ivanom Šamijom i publikom. Namjera je stvoriti atmosferu svojevrsne pjesničke radionice.
Najava • 04.04.2017.

Kreće nova tribina u Booksi - 'Poezija na živo' ugošćuje Miroslava Kirina

'Poezija na živo' nova je serija tribina u sklopu Booksinog Književnog budoara. Prvi gost tribine je Miroslav Kirin, pjesnik, prevoditelj i prozaik, a voditelj tribine je mladi pjesnik Ivan Šamija.