Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

simona goldstein ×

Razgovor • 10.04.2020.

Simona Goldstein : Kreativna klasa nova je ekonomska klasa koja će dominirati u ekonomskom i kulturnom životu 21. stoljeća

U zadnjih par godina kreativna poduzeća imaju i uglavnom vrlo visok stupanj odgovornosti prema društvenoj sredini i ta su poduzeća lideri u pozitivnoj promjeni stava prema okolišu, ekološkim rješenjima, problemima koje nose klimatske promjene, zatim migracije i čitav niz drugih problema današnjeg svijeta.
Najava • 17.05.2016.

Predstavljanje knjige Simone Goldstein 'Poduzetništvo u kreativnim industrijama'

U utorak, 17. svibnja 2016. u 12:00 sati u zgradi Muzičke akademije (Trg maršala Tita 12 u Zagrebu) Hrvatska sveučilišna naklada d.o.o. i Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija održat će predstavljanje knjige 'Poduzetništvo u kreativnim industrijama' Simone Goldstein.
Najava • 03.10.2014.

Promocija knjige 'Pas Gorostas i Mačak Živčak' Lovorka Marića

Promocija knjige 'Pas Gorostas i Mačak Živčak' autora Lovorka Marića održat će se u petak 3. listopada u prostorijama Izdanja Antibarbarus u Zagrebu. Knjigu dječjih igrokaza koje je autor pisao u dobi od 10 do 14 godina, predstavit će Vitomira Lončar, Latica Marić, Simona Goldstein i autor.