Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Siniša Matasović ×

Najava • 11.12.2019.

Gosti 69. Poezije u dvorištu: Siniša Matasović i Željko Buklijaš

Program Poezija u dvorištu ugostit će dvojicu pjesnika koji čuvaju važna mjesta poezije: Željka Buklijaša, voditelja udruge i kultne tribine Jutro poezije i Sinišu Matasovića, autora, urednika, organizatora i voditelja sisačke pjesničke tribine Stihovnica. Tribinu vodi Sanja Baković.
Najava • 22.02.2019.

Pjesnička događanja u Sisku: Zvonko Maković i Darija Žilić

U Sisku se krajem tjedna (u petak i subotu) održavaju dva pjesnička susreta; na 3. večeri u ciklusu Antologija poezije uživo koju uređuje Sonja Manojlović gostuje pjesnik Zvonko Maković, a na Stihovnici Siska koju vodi Siniša Matasović gostuje pjesnikinja Darija Žilić.
Najava • 18.02.2017.

Promocija romana 'Nećak' Siniše Matasovića

Promocija romana 'Nećak' mladog sisačkog književnika Siniše Matasovića, održat će se u subotu 18. veljače u prostoru Ogranka Matice hrvatske u Sisku. O romanu će govoriti Đurđica Vuković, Lada Žigo Španić i autor. U glazbenom dijelu programa nastupit će šansonjerski Duo List.
Najava • 03.09.2016.

Pjesničko pripetavanje: Siniša Matasović i Robert Janeš

Na tradicionalnoj tribini Jutra poezije, u subotu 3. rujna u zagrebačkoj krčmi Pod starim krovovima održat će se 'Pjesničko pripetavanje'. Svoje će poetske snage odmjeriti pjesnici Siniša Matasović i Robert Janeš. Voditelj tribine je Robert Roklicer.
Najava • 04.05.2016.

Predstavljanje knjige Siniše Matasovića 'Sisak se uspješno pretvara da spava'

Predstavljanje knjige pjesama Siniše Matasovića 'Sisak se uspješno pretvara da spava' održat će se u srijedu 4. svibnja Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Davor Šalat, Kristina Posilović i Siniša Matasović.