Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Spikigin ×

Najava • 25.10.2019.

Spikigin: Ivana Bodrožić

Na Spikignu (u njegovoj već petoj godini!), u petak 25. listopada u zagrebačkom Caffeu Norris, nastupa Ivana Bodrožić. Ivana će kazivati priče oko dvije teme: 'Tko to može platiti ili kako pobijediti sustav' & 'Sve što niste znali, a nikad se niste usudili pitati u vezi književnih događanja'.
Najava • 20.02.2019.

Spikigin: lažne vijesti i duševne boli u Knjižnici V. Majera, Zapruđe

Spikigin, jedina storytelling (kazivačka) scena u Zagrebu predstavit će se u srijedu 20. veljače u Knjižnici V. Majera, Zapruđe. Uvod u disciplinu kazivanja izvest će Kruno Lokotar, a gosti koji će pripovijedati na medijske teme s posebnim osvrtom na lažne vijesti i duševne boli - poznati su novinari i satiričari Borna Sor i Boris Rašeta.
Najava • 21.09.2017.

Književni festival u Zadru: KaLibar bestiVal 2017.

Peto izdanje zadarskog književnog festivala KaLibar bestiVal održat će se od 21. do 23. rujna na dvije gradske lokacije. Na Festivalu će se predstaviti Boris Rašeta, Sanja Baković, Željka Horvat Čeč, Nada Topić, Martina Vidaić, Ivica Jakšić Čokrić Puko, Ivica Prtenjača i dr. Svoj nastup najavila je i Udruga DADAnti iz Splita a na pomolu je i zadarsko izdanje Spikigina.
Najava • 03.06.2016.

Jubilarni 10. Spikigin - osam pripovjedača u dva dana!

Jubilarni 10. Spikigin održat će se 3. i 4. lipnja u zagrebačkom Norris cafeu gdje će vam, u dva dana, hokejaški se mijenjajući, priče kazivati osam pripovjedača: Goran Batina, Zrinka Pavlić, Nenad Stipanić, Vladimir Šagadin, Marko Dejanović, Mario Kovač, Borna Sor i Ladislav Tomičić.
Najava • 13.05.2016.

Borna Sor na Spikiginu

Spikigin, ciklus pripovijedanja priča (storytellinga) održat će se u petak i subotu, 13. i 14. svibnja u Norris cafeu u zagrebačkoj Sloboštini. Priče će vam u dva bloka: 'Satira iz našega škrlaka' & 'Povijest, al' ono fakat' kazivati voditelj, glumac, scenarist, satiričar, montažer procesa, news baraba: Borna Sor!
Najava • 11.02.2016.

Spikigin s Vladimirom Šagadinom

Na Spikigin dolazi grafičar, voditelj, izdavač, scenarist, glumac, kvizoman, novinar... ukratko kultur - šleper: Vladimir Šagadin koji će kazivati priče u dva bloka 'Kuća pored groblja' & 'Izbjeglica u Zagrebu'. Uvoditelj u Spikigin je Kruno Lokotar.
Najava • 17.12.2015.

Na Spikiginu gostuje Boris Rašeta 2.0

Na novom izdanju Spikigina, ciklusa pripovijedanja priča (storytellinga) gostuje novinar, publicist i pripovjedač, Boris Rašeta koji će pripovijedati puno novih priča u dva ciklusa 'Novinarstvo u Tennesseeju' & 'Autanje: gdje sam sve zajebao'.