Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Studentski centar ×

Najava • 09.11.2006.

Orlan Tus (und književna slušaonica!)

Nakon godišnjeg odmora i prije Martinja, u Studentski Centar se vraćaju vaše i naše Književne večeri! Ove će se sezone održavati u KLUB SC-a, svaki četvrtak s početkom u 21 sat. Sezonu će ovaj četvrtak, 9.11.2006. u 21 sat otvoriti jedan od pjesnika koji su je prošle godine i zatvorili, a riječ je o Orlanu Tusu. Osim što piše poeziju, Orlan i svira u bendu Mika Male, pa se interpretacije njegovih...
Najava • 15.12.2005.

Poziv za sudjelovanje na 2. Velesajmu kulture

Velesajam kulture je manifestacija Kulture SC-a osmišljen u svrhu promoviranja autorskog rada sa željom da angažira sve zainteresirane da u jedinstvenoj dramaturgiji prostora promoviraju svoj autorski rad. Ovogodišnji velesajam kulture održati će se od 15.12. do 18. 12. 2005. godine u različitim prostorima Studentskog centra i poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje.
Vijest • 04.11.2005.

Književne večeri u SC-u

Zagrebački SC-a poziva mlade autore da se prijave za sudjelovanje na književnim večerima koje se održavaju u prostoru Studentskog Centra. Natječaj omogućuje svima do 30 godina starosti da prijave svoje radove (priče, pjesme, eseje, kritike ili osvrte na knjige, kulturne i slične događaje) i gostuju na književnim večerima koje su zamišljene kao mjesto interakcije pisaca s publikom i obratno.