Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 18.11.2005.

Poziv za sudjelovanje na 2. Velesajmu kulture
Održava se
15.12.2005.

Velesajam kulture je manifestacija Kulture SC-a osmišljen u svrhu promoviranja autorskog rada sa željom da angažira sve zainteresirane da u jedinstvenoj dramaturgiji prostora promoviraju svoj autorski rad. Kulturna velesajamska ponuda i ove će godine biti raznolika i moguće je izlaganje svih autorskih uradaka, vještina, ideja, projekata, planova i znanja. Za razliku od prošlogodišnjeg velesajma kulture ove godine je naglasak na premijernim, još ne izvedenim i ne prikazanim projektima.

Ovogodišnji velesajam kulture održati će se od 15.12. do 18. 12. 2005. godine u različitim prostorima Studentskog centra u Savskoj cesti 25 u Zagrebu i zamišljen je tako da se posjetitelji slobodno kreću unutar ponuđenih programa.

Izvedbene umjetnosti prezentirati će video projekcijom izloženih materijala, neposrednom izvedbom inserata postojećih projekata, radovima u nastajanju ili posebno osmišljenim programom za Velesajam kulture.

Vizualne, likovne umjetnosti prezentirati će se cjelovito u MM centru i u Galeriji SC te u svim prostorima SC-a, a radovi uključuju: performanse, izložbe, filmove, audio-vizualne instalacije i slično.
Za tri planirane izložbe biti će raspisani posebni natječaji.

Glazbene umjetnosti prezentirat će se po svim prostorima SC-a, a obuhvaćaju svirke, pjevačke, kompozitorske, DJ-evske, ritmičke i sve ostale glazbene događaje.

U sklopu Velesajma kulture održavati će se književne i znanstvene večeri, pa se pozivaju svi zainteresirani da u osmišljenoj koncepciji izlože svoja djela i znanja, svoje ili tuđe teorije, teze i ideje. U obzir dolaze sve discipline, područja i interesi.

Rukotvorine i zanatske vještine, kao i razne umjetnosti koje imaju materijalan rezultat, izlagat će se na pultovima uz demonstraciju vještina, koja će također imati ograničeno i određeno trajanje.
Velesajam kulture poziva sve koji štrikaju, heklaju, šiju, izrađuju makete, nakit, čipku i tome slično da se jave.

Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail adresu: kultura@sczg.hr i ponuditi svoje radove i ideje.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –