Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tisja Kljaković Braić ×

Najava • 06.12.2023.

Promocija slikovnice Tisje Kljaković Braić 'Pita moja mama imate li jedno jaje'

U srijedu 6. prosinca posjetite promociju nove slikovnice slikarice, karikaturistice i spisateljice Tisje Kljaković Braić koja će se održati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. 'Pita moja mama imate li jedno jaje' urnebesna je slikovnica koja će vas nasmijati do suza, a uz autoricu predstavit će je Frakturin glavni urednik Seid Serdarević.
Razgovor • 25.02.2022.

Tisja Kljaković Braić : Emocija je pokretač i početak svega

Kad nađem tu radost stvaranja, kad se priključim na neku zlatnu žilu, iz mene izlazi umjetnost, kao iz rukava. Onda sam nezaustavljiva. Ciklus slika izbacim za petnaest dana, karikature dan za danom... Potom ide blokada, pa se malo svadim s mužem i cili svit mi je kriv. Slike postaju debele od slojeva, a karikatura nema.
Vijest • 16.11.2020.

Ferrante, Brown, Kljaković Braić, Tomić, Petitcollin, Bilbao, Jakovina, Harari, Bryson, Boko, Brekalo... na vrhovima Top liste najprodavanijih knjiga

U mjesecu listopadu na vrhu Top liste najprodavanijih knjiga svoje pozicije čvrsto drže knjige Elene Ferrante, Dana Browna, Tisje Kljaković Braić, Ante Tomića, Christel Petitcollin, Alvara Bilbaoa, Tvrtka Jakovine, Yuvala N. Hararija, Billa Brysona, Jasena Boke i Maje Brekalo.
Najava • 20.11.2018.

Predstavljanje knjige karikatura 'Oni' Tisje Kljaković Braić

Predstavljanje knjige karikatura 'Oni' Tisje Kljaković Braić održat će se u utorak, 20. studenog u zagrebačkom Kulturno informativnom centru. Uz Tisju Kljaković Braić o knjizi će govoriti Frano Dulibić, Siniša Pavić i Seid Serdarević.