Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.11.2018.

Predstavljanje knjige karikatura 'Oni' Tisje Kljaković Braić
Održava se
20.11.2018. u 19h

Predstavljanje knjige karikatura "Oni" Tisje Kljaković Braić (Fraktura, 2018) održat će se u utorak, 20. studenog u 19 sati u zagrebačkom Kulturno informativnom centru (Preradovićeva 5). 
 
Uz Tisju Kljaković Braić o knjizi će govoriti Frano Dulibić, Siniša Pavić i Seid Serdarević.
  
Tisja Kljaković Braić svojim je naoko jednostavnim karikaturama koje objavljuje na društvenim mrežama uspjela doseći nevjerojatnu popularnost. Knjiga "Oni" objedinjuje svakodnevne crtice iz života jednoga bračnoga para. "Oni" su svatko od nas, sa svim svojim manama, opsesijama, malim ritualima, smiješni, a dirljivi istovremeno, njih dvoje je bilo koje dvoje. "Oni" sa svojim gledanjem u ogledalo, odlascima na plažu, svakodnevnim ritualima, ulascima u more ili dućan, kuhanjem, peglanjem… u onim su situacijama za koje su potrebni istančano oko i suveren jednostavan crtež da se u njima pronađe ono što svima nedostaje – toplina i humor, a to je nešto čega Tisja Kljaković Braić ima u neizmjernim količinama i nesebično dijeli sa svima.

Tisja Kljaković Braić

Oni

  • Fraktura 11/2018.
  • 208 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789533580609
  • Cijena 199.00 kn

Tisja Kljaković Braić svojim je naoko jednostavnim karikaturama koje objavljuje na društvenim mrežama uspjela doseći veliku popularnost. Knjiga 'Oni' objedinjuje svakodnevne crtice iz života jednoga bračnoga para. 'Oni' su svatko od nas, sa svim svojim manama, opsesijama, malim ritualima, smiješni, a dirljivi istovremeno, njih dvoje je bilo koje dvoje.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –