Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

TUP! - Tekstopisci u poeziji ×

Najava • 25.10.2016.

TUP! - Tekstopisci u poeziji: Aljoša Šerić

Novo izdanje tribine TUP! - Tekstopisci u poeziji, održat će se u utorak 25. listopada, ovaj put uz gosta tekstopisca, Aljošu Šerića. Nakon plodne karijere s Ramirezom i uspješnog Pavela, jedan od najoriginalnijih tekstopisaca i autora 'zagrebačke škole' dolazi u goste kod Remi kako bi popričali o njegovim stihovima, šansonjerskom zvuku i poeziji.
Najava • 27.09.2016.

Tko je, napokon, taj 'lopov Jack'! - Urban otvara novu sezonu TUP-a!

Prvi gost jesenske sheme TUP-a! je tekstopisac i autor, Damir Urban. Kako je u fokusu razgovor o tekstovima i poeziji, on će s posjetiteljima i Remi podijeliti što čita u slobodno vrijeme, odakle crpi inspiraciju za svoje zanimljive i začudne tekstove, što mu je najveća ljubav – glazba, film ili kazalište, i tko je, napokon, taj 'lopov Jack'!
Najava • 31.05.2016.

Tribina TUP! – Tekstopisci u poeziji : Zlatan Stipišić Gibonni

Na tribini TUP! – Tekstopisci u poeziji koja će se održati u utorak, 31. svibnja u zagrebačkom klubu Vinyl gostuje jedan od najuspješnijih tekstopisaca hrvatske glazbe – Zlatan Stipišić Gibonni. Voditeljica i autorica tribine je Mirela Priselac Remi.
Najava • 29.03.2016.

TUP! - Tekstopisci u poeziji: Mirela Priselac Remi i Mile Kekin

U zagrebačkom klubu Vinyl počinje novi kulturno-glazbeni program – 'TUP! – Tekstopisci u poeziji', koji predstavljaju Mirela Priselac Remi i Hrvatsko društvo skladatelja sa svojom stručnom službom HDS ZAMP. Prvo izdanje tribine na rasporedu je u utorak, 29. ožujka, a gost je Mile Kekin, neponovljivi tekstopisac i autor Hladnog piva.