Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 22.09.2016.

Tko je, napokon, taj 'lopov Jack'! - Urban otvara novu sezonu TUP-a!
Održava se
27.09.2016. u 20h

Foto: Urban (Facebook)

Nakon ljetne pauze, popularni glazbeno-kulturni program TUP! - Tekstopisci u poeziji u svoju drugu sezonu kreće s novim gostima i u novom prostoru!

Voditeljica i autorica tribine, Mirela Priselac Remi, u dogovoru s partnerima HDS ZAMP-om, odlučila je, s obzirom na dosadašnju veliku posjećenost i interes javnosti, preseliti program u veći prostor. Zato se nova sezona seli u zagrebačku Shock Show Industriju (D. Katran), točnije, u novouređeni prostor TNT "Lex 5Reković" gdje će se prvi jesenski TUP! održati u utorak, 27. rujna 2016. s početkom u 20 sati.

Prvi gost jesenske sheme je tekstopisac i autor, Damir Urban. Kako je u fokusu razgovor o tekstovima i poeziji, on će s posjetiteljima i Remi podijeliti što čita u slobodno vrijeme, odakle crpi inspiraciju za svoje zanimljive i začudne tekstove, što mu je najveća ljubav – glazba, film ili kazalište, i tko je, napokon, taj "lopov Jack"!

Nakon razgovora, Remi će nas odvesti u glazbeni svijet mašte, u kojem će posuditi jedan od Damirovih tekstova i uz pomoć Saše Miočića (klavijature) i Vedrana Žanka (gitara, usna harmonika), preoblikovati ga u posve novo glazbeno djelo.

Rezervirajte svaki posljednji utorak sljedećih mjeseci za inspirativan večernji provod uz TUP! jer su nakon Urbana, u listopadu i studenom, gosti tribine Aleksandar Saša Antić, britko pero splitskog TBF-a te Ante Pecotić, autor prepoznatljivih stihova i glazbe za neke od najvećih i najkvalitetnijih pjesama domaće pop produkcije.

– Damir Urban –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –