Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Mirela Priselac Remi ×

Najava • 30.06.2020.

Promocija zbirke pjesama Mirela Priselac Remi 'Masarykova'

Promocija zbirke pjesama Mirela Priselac Remi 'Masarykova' održat će se u utorak 30. lipnja u 20 sati u The Beertiji (Pavla Hatza 16, Zagreb). O knjizi će govoriti: Sanja Baković, Srđan Sandić, Marko Pogačar i Mirela Priselac Remi.
Najava • 04.10.2019.

Književni petak: Danas sam bacila radio kroz prozor!

Naziv nove tribine Knjževnog petka na kojoj će se govoriti o glazbi u hrvatskom radijskom eteru aludira na hit grupe Film 'Neprilagođen'. Razgovarat će se o zastupljenosti hrvatske muzike na radiju, kao i one iz regije, osobito u odnosu na inozemnu, imajući na umu i zakonsku regulativu. Urednica i voditeljica Književnog petka je Mirela Priselac Remi.
Najava • 26.04.2019.

Je li angažirana umjetnost najopasnija umjetnost? Odgovore daje Književni petak

'Angažirana umjetnost – najopasnija umjetnost?' tema je Književnog petka, koji će se održati u petak, 26. travnja u 20 sati u Gradskoj knjižnici, Galerija Kupola, 3. kat (Starčevićev trg 6, Zagreb).
Najava • 01.06.2018.

Zatvaranje Festivala europske kratke priče + G • točka

Festival europske kratke priče (FEKP) zatvara se u petak 1. lipnja posebnim izdanjem G-točke na kojoj će nastupiti Carlos Fonseca iz Kostarike, talijanski autor Flavio Soriga te Mirela Priselac Remi, tekstopisateljica i kompozitorica. Slijedi program '6 za put: pokretne slike i granice' kao i nastup skupine VoyaGio bend.
Najava • 27.09.2016.

Tko je, napokon, taj 'lopov Jack'! - Urban otvara novu sezonu TUP-a!

Prvi gost jesenske sheme TUP-a! je tekstopisac i autor, Damir Urban. Kako je u fokusu razgovor o tekstovima i poeziji, on će s posjetiteljima i Remi podijeliti što čita u slobodno vrijeme, odakle crpi inspiraciju za svoje zanimljive i začudne tekstove, što mu je najveća ljubav – glazba, film ili kazalište, i tko je, napokon, taj 'lopov Jack'!