Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Večernjakov natječaj za kratku priču Ranko Marinković ×

Vijest • 22.11.2022.

Monika Herceg, Ivana Bodrožić i Sara Kopeczky Bajić osvojile nagradu Ranko Marinković

U zagrebačkoj galeriji Kranjčar održana je dodjela nagrada 56. natječaja 'Ranko Marinković' za najbolju kratku priču Večernjeg lista. Prvu nagradu i deset tisuća kuna osvojila je Monika Herceg, drugu nagradu i osam tisuća kuna osvojila je Ivana Bodrožić a treću nagradu i pet tisuća kuna osvojila je Sara Kopeczky Bajić.
Vijest • 28.10.2019.

Ivana Šojat osvojila nagradu Ranko Marinković za kratku priču Večernjeg lista

Žiri književne nagrade 'Ranko Marinković' za kratku priču Večernjeg lista od čak 793 pristigle i 47 objavljenih priča, odabrao je tri najbolje. Prvu je nagradu odnijela Ivana Šojat, za priču 'Ponori', drugonagrađeni autor je Zoran Malkoč i njegova priča 'Plesač na krovu', dok je treću nagradu dobio Luko Paljetak, za priču 'Posebna sposobnost'.
Najava • 05.06.2008.

Dodjela Večernjakove nagrade za kratku priču

U četvrtak, 5. lipnja 2008. u 12 sati, u Profil Megastoreu u Zagrebu, u Bogovićevoj 7, bit će proglašene i uručene nagrade trojici dobitnika 43. Večernjakova natječaja za kratku priču "Ranko Marinković". Dobitnici će biti nagrađeni novčanim nagradama u iznosu od 30.000, 8000 i 5000 kuna koje će im uručiti glavni urednik Večernjeg lista.