Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Vedrana Rudan ×

Najava • 06.10.2016.

Riječka promocija novog romana Vedrane Rudan 'Muškarac u grlu'

Promocija novog romana Vedrane Rudan 'Muškarac u grlu', u izdanju Naklade Oceanmore, održat će se u riječkom antikvarijatu Ex Libris, u četvrtak 6. listopada s početkom u 19 sati. Knjigu će uz autoricu predstaviti Kruno Lokotar.
Najava • 12.11.2013.

V.B.Z. predstavlja novi roman Vedrane Rudan 'Amaruši'

Izdavačka kuća V.B.Z. predstavlja u utorak, 12. studenoga 2013. godine, s početkom u 14 sati novi roman Vedrane Rudan "Amaruši". Predstavljanje će se održati u sklopu zagrebačkog sajma knjiga Interliber (Zagrebački velesajam), u paviljonu 6 (centralna pozornica). Sudjeluju: Vedrana Rudan i Drago Glamuzina.
Najava • 29.10.2013.

Vedrana Rudan predstavlja svoj novi roman 'Amaruši'

Vedrana Rudan ovih je dana objavila svoj novi roman "Amaruši", u izdanju VBZ-a. Povodom promocije romana koja će se u utorak 29. listopada održati na književnoj tribini KNJIGE NA KAUČU, u okviru Festivala PAZI, KNJIGA!, za naš je portal svoj novi roman Vedrana Rudan prokomentirala u kratkom razgovoru s Anom Ðokić.
Najava • 08.05.2010.

Izdavačka kuća V.B.Z. poziva na druženje s Vedranom Rudan

Izdavačka kuća V.B.Z. poziva na druženje s Vedranom Rudan i potpisivanje njezine nove knjige "Dabogda te majka rodila". Kada i gdje? U subotu, 08. svibnja 2010. godine od 11-12 sati na Iblerovom trgu 8, ispred Doma za starije i nemoćne osobe „Medveščak", Zagreb.
Najava • 09.02.2009.

Vedrana Rudan predstavlja Ivanku Glogović Klarić

U večeri punog mjeseca, 9. veljače 2009. (ponedjeljak) s početkom u 19 sati, u riječkoj knjižari Ribook Vedrana Rudan predstaviti će Ivanku Glogović Klarić, pjesnikinju, spisateljicu za djecu i odrasle, kolumnisticu i scenaristicu. Doznajte zašto je Vedrana Rudan štovateljica djela Ivanke Glogović Klarić, poslušajte izvornu čakavsku besedu i očudite se drugačijim svijetom umjetnosti.