Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zagrebi! festival ×

Najava • 25.09.2015.

Foto performans Iris Brosch na temu dobizma

U sklopu 8. Zagrebi! festivala pored Meštrovićeva Zdenca života u blizini Hrvatskog narodnog kazališta održat će se performans i snimanje serije grupnih fotografija u režiji francusko-njemačke umjetnice Iris Brosch.
Najava • 25.09.2015.

Starenje u književnosti: Razgovor sa Slavenkom Drakulić

U sklopu 8. Zagrebi! festivala posvećenog dobizmu, književnica i novinarka Slavenka Drakulic opisat će svoju potragu za književnim naslovima o starosti, i objasniti kako vidi razliku između muškog i ženskog pisanja i starosti.
Vijest • 09.09.2009.

Naomi Wolf zvijezda 2. Zagrebi! Festivala

U petak, 11. rujna 2009. u 21:00 sat svoje će predavanje ‘Održiva demokracija’ održati američka društveno angažirana autorica Naomi Wolf, autorica internacionalnog bestselera ‘Mit o ljepoti', ‘Kraj Amerike’ i drugih knjiga. Naomi Wolf u Zagrebu boravi kao gošća 2. izdanja Zagrebi! Festivala koji će se 11. i 12. rujna održati  u dvorištu kluba Močvara u Zagrebu.
Najava • 11.09.2009.

Uskoro 2. Zagrebi! Festival

Drugo izdanje Zagrebi! Festivala održat će se 11. i 12. rujna u dvorištu kluba Močvara u Zagrebu. U najvećoj geodezijskoj kupoli u Hrvatskoj - kroz predavanja, filmske projekcije, likovni program i scenske perfomance - održat će se bogat program koji tematizira odnos čovjeka i okoliša. Izdvajamo predavanje američke društveno angažirane autorice, Naomi Wolf.