Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zoran Predin ×

Razgovor • 26.07.2022.

Zoran Predin: Moje kantautorstvo se rodilo iz ljubavi prema književnosti

U svakom muškarcu krije se medvjedić. U nekima veći, u drugima manji. Kvaliteta djetinjstva je vrlo bitna za formiranje karaktera i ličnosti. Muškarci bez medvjedića u sebi stvaraju velike probleme u svojim i u životima svoje generacije. Pa i šire. Generali i neki političari se definitivno srame medvjedića u sebi.
Tema • 04.06.2019.

Književna patrola: Vrisak - riječki sajam knjige i festival autora 2019.

'Želimo imati jak književni program, najzanimljivije knjige i autore, ali i programe koji će privući ljude koji ne pohode baš klasične promocije, ali ih zanimaju i knjige i kultura. Željeli smo da Guvernerova palača u ovih tjedan dana postane mjesto okupljanja, izlaska, živo kulturno središte Rijeke'...
Najava • 11.04.2019.

Književni program Bookvica slavi 10. rođendan!

Deseta godišnjica Bookvice bit će obilježena trodnevnom književnom proslavom na kojoj će gostovati poznati pjesnik i kantautor Zoran Predin, američka spisateljica Katherine Arden. te dvadesetak autora/ica koji će nastupiti u jednoj večeri, od kojih mnoga zvučna imena splitske književne scene.
Najava • 04.02.2019.

Zoran Predin i prijatelji – predstavljanje knjige 'Glavom kroz zid'

Zoran Predin predstavit će svoju zbirku priča 'Glavom kroz zid' u intimnom ambijentu Zagrebačkog kazališta mladih, gdje će u razgovoru s Andrijom Škarom, osim onih o knjizi i pisanju, otkriti i mnoge dosad nepoznate detalje iz vlastitog života. Na predstavljanju će sudjelovati i nekoliko gostiju iznenađenja...
Najava • 07.02.2007.

3. dani multimedije u Profil Megastoreu

U Profil Megastoreu se od 7. do 17. 2. 2007. održavaju 3. dani multimedije. Svečano otvorenje 3. dana multimedije održati će se u srijedu, 7. veljače, s početkom u 19.30 sati, uz live nastup Zorana Predina. Uz prigodne popuste na glazbu, film, softver i ostalo, pridružite se brojnim live nastupima i ostalim događanjima koja vas u sljedećih desetak dana očekuju u Bogovićevoj 7. u Zagrebu.