Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 30.03.2017.

Promocija romana 'Majstor i ja' turske književnice Eif Shafak

Promocija romana 'Majstor i ja' nagrađivane turske književnice Eif Shafak održat će se u četvrtak 30. ožujka u Kulturno-informativnom centru Hrvatsko-turske udruge prijateljstva u Zagrebu.
Najava • 30.03.2017.

Promocija knjige 'Biciklistički vodič' Lidije Vrečar Mišćin i Roberta Rige

Priručnik 'Biciklistički vodič : Središnja Hrvatska, Slavonija, Baranja i zapadni Srijem' prvi put na jednom mjestu donosi sve bitne informacije s iscrtanim biciklističkim rutama diljem Panonske Hrvatske. Promocija priručnika održat će se u četvrtak 30. ožujka u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu.
Najava • 29.03.2017.

Promocija knjige 'Kvalitetne TV serije' Sanje Kovačević

Promocija knjige 'Kvalitetne TV serije' Sanje Kovačević održat će se u srijedu 29. ožujka u Kulturno informativnom centru (KIC) u Zagrebu. Na promociji će, uz autoricu, govoriti profesor i recenzent knjige Hrvoje Turković, Dario Vince, predsjednik Hrvatskog društva nezavisnih producenata i Zrinka Pavlić, kritičarka te urednik Kruno Lokotar.
Najava • 29.03.2017.

Predstavljanje knjige 'Pouke o čovječnosti' Veljka Đorđevića

Predstavljanje knjige 'Pouke o čovječnosti : Spašavanje psihijatrijskih bolesnika u Domovinskom ratu', autora Veljka Đorđevića održat će se u srijedu 29. ožujka u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.
Najava • 28.03.2017.

Poezija u dvorištu : Sanja Baković

Gošća Poezije u dvorištu koja će se održati u utorak 28. ožujka u zagrebačkom Caféu u dvorištu je – pjesnikinja Sanja Baković. Voditelji programa su Branko Čegec i Miroslav Mićanović.
Najava • 22.03.2017.

Predstavljanje 'Priča iz davnine' Ivane Brlić-Mažuranić, s ilustracijama Krste Hegedušića

Predstavljanje 'Priča iz davnine' Ivane Brlić-Mažuranić, s javnosti nepoznatim ilustracijama Krste Hegedušića, održat će se u srijedu 22. ožujka u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Vinko Brešić, Branislav Glumac i Vedran Mlikota.
Najava • 22.03.2017.

Predstavljanje knjige Silvije Pisk 'Pustinjaci podno Garić planine'

Predstavljanje knjige autorice Silvije Pisk 'Pustinjaci podno Garić planine' održat će se u srijedu 22. ožujka s početkom u 17 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. O knjizi će govoriti Zrinka Nikolić Jakus, Tajana Pleše, Neven Budak i Borislav Grgin.