Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 23.10.2009.

Šara Bubamara u Garden Mallu
Održava se
24.10.2009.

U subotu 24. listopada 2009. u 10 i 30 sati, u igraonici unutar prodavaonice Profila i one2play-a u trgovačkom centru Garden Mall u Zagrebu, održat će se kreativna radionica i čitaonica slikovnica "Bubamarin let" i "Kako spavaju bubamare" autorice Marine Balažev i ilustratorice Antonije Balić Šimrak.

Uz autoricu, o doživljajima Šare Bubamare pričat će vam i glumica Dora Fišter u razigranom i bajkovitom ambijentu od 700 četvornih metara i potpuno novoj vrsti prodajnog prostora koji spaja edukaciju i zabavu te igru i učenje.

Šara Bubamara naslov je dviju slikovnica u izdanju Profil International-a. Prva slikovnica, "Bubamarin let" govori o Šari Bubamari koja se spusti na glavu dječaka i pokušava otkriti gdje je sletjela. Opipom i povezivanjem sličnog i različitog otkriva je li sletjela na oblačić, list, ili cvjetić, dok druga slikovnica, "Kako spavaju bubamare", govori o pripremama za spavanje i uči djecu rutini: umivanju, pranju zubi, te oblačenju pidžame živopisnim opisima doživljaja Šare Bubamare.

Slikovnice su obogaćene ilustracijama Antonije Balić Šimrak kreiranih tehnikom kolaža od svile, a mogu se kupiti po povoljnoj cijeni od 29 kuna.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –