Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 21.06.2006.

Best of(f) književne večeri u SC-u
Održava se
21.06.2006.

Književne večeri SC-a idu dalje, a novi književni dejt je u SRIJEDU, 21.6. u 21 sat, na TERASI KLUB-a SC ili, u slučaju kiše, KLUBU SC-a! Ove će srijede književne večeri ugostiti žensku blogersku kombinaciju, koja je tokom zadnjih nekoliko mjeseci ne samo nastupala nego i organizirala nekoliko uspješnih Književnih večeri u SC-u.

Jedna od njih je Ire., koja je organizirala Večer SF književnosti u SC-u i Pričanje horror priča. Celeste. je organizirala Večer blog proze i Večer blog poezije, a o obje su i same nekoliko puta zasjele na književni kauč. Ove srijede se vraćaju da vas podsjete kako je to tada izgledalo i pročitaju vam nešto svojih pjesama i priča.

Kao i do sada, obje će ove mlade dame imati svoje goste koje će same predstaviti. Tako će Darko Macan biti na strani Ire, dok će Celeste imati gošću imenom Ines. A tko su svi oni, i kako izgledaju na Književnoj pozornici u KLUBU SC-a, pogledajte ove srijede u 21 sat.

Nakon mnogih četvrtaka, od prošlog su se tjedna KVSC-a prebacile na srijedu, koja će do kraja lipnja biti vaš dan za književnost, pa ne zaboravite KLUB SC-a ovaj i idući tjedan posjetiti dan ranije nego ste navikli.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.

Najava do kraja lipnja:

28. 6. (srijeda) - Mirna Bačun i gosti – Posljednja Književna večer u SC-u u ovoj sezoni zatvorit će marljiva voditeljica i organizatorica Književnih večeri. Osim što će obući svoje poetske i prozne cipelice i prvi puta na Književnim večeri stati na onu stranu mikrofona, dovest će i nekoliko gostiju te zahvaliti svima onima koji su tokom šest mjeseci nastupali ili sjedili u publici i tako Književne večeri u SC-u učinili jednima od najboljih u gradu. Očekuje se veliki tulum, bez vatrometa, ali s upaljenim fitiljem!!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –