Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 11.04.2016.

Bookvica u društvu s Marinom Vujčić i Ivicom Ivaniševićem
Održava se
14.04.2016. u 20:30h

Književni program Bookvica ovoga tjedna obilježava sedam godina postojanja. Prva Bookvica u splitskom Klubu Quasimodo (Gundulićeva 26a/II) održana je 16. travnja 2009., a prvi književni gost bio je Renato Baretić. U proteklih sedam godina Bookvica je ugostila 200-ak domaćih i inozemnih autora i autorica te pridonijela popularizaciji književnosti u gradu Splitu i okolici.

Ovotjedna, 132. po redu Bookvica održat će se u četvrtak, 14. travnja s početkom u 20.30 sati. Voditeljica Bookvice - Patricija Vodopija ugostit će autorski dvojac Marinu Vujčić i Ivicu Ivaniševića koji su nedavno objavili zajednički epistolarni roman „Otpusno pismo“ (Hena com, 2016.)

Otpusno pismo Ivanišević Ivica, Vujčić Marina

S voditeljicom i publikom razgovarat će o zajedničkom pisanju, o igri i neizvjesnosti, o ushićenju i depresiji, o ljubavi i krizi srednjih godina, o složenim međuljudskim odnosima, o istinama i zabludama, o modernim tehnologijama i njihovim zamkama, o virtualnoj i paralelnoj stvarnosti te drugim zanimljivim temama.

Povodom 7. rođendana Bookvice, u suradnji s Hena comom, publika će dobiti čak 7 knjiga, a u nastavku će se slušati glazba po izboru autorice, autora i njihovih protagonista.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –