Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 23.07.2008.

Boris Belak na Brodu knjižari

U sklopu ovogodišnje velike turneje Broda knjižare koji plovi Jadranom, na Cresu, jednoj od 14 destinacija na koje će brod pun knjiga uploviti, gostovao je Boris Belak sa svojom knjigom pod nazivom "Ma tko samo smišlja te reklame". 

Boris Belak jedan je od najistaknutijih mladih hrvatskih copywritera, autor prvog hrvatskog priručnika za pisanje i osmišljavanje reklamnih poruka. Boris je, na oduševljenje creskih domaćina i turista, potpisivao knjige i izazvao velik interes za priručnik koji govori o svijetu marketinga na drugačiji način. U nekoliko sati boravka na atraktivnom kulturnom Brodu knjižari rasprodani su svi primjerci Belakove knjige koji su se u tom trenutku nalazili na Brodu.

Kulturni (MasterCard) Brod knjižara koji je ove godine zaplovio 19. Srpnja iz Crikvenice na sve dosadašnje destinacije dočekan je s velikim oduševljenjem kako domaćina tako i turista. Riječ je o iznimno vrijednoj i jedinstvenoj kulturno-turističkoj manifestaciji koja promiče hrvatske knjige i pisce, dovodi ih i do najudaljenijih hrvatskih otoka s ciljem promicanja kulture čitanja i pisanja. 

Podsjećamo, Brod knjižara plovi s nekoliko tisuća naslova knjiga i razne druge literature praćene zabavnim programom, animacijama za djecu, gostima piscima i glazbenicima, obogaćujući na taj način ukupnu hrvatsku turističku ponudu. 

Tijekom dvotjedne turneje od 19. srpnja do 1. kolovoza, brod će uploviti u 14 mjesta na jadranskoj obali: Crikvenica (19. srpanj), Krk (20. srpanj), Cres (21. srpanj), Mali Lošinj (22. srpanj), Rab (23. srpanj), Povljana (24. srpanj), Sali (25. srpanj), Sv. Filip Jakov  (26. srpanj), Šibenik (27. srpanj), Zlarin (28. srpanj), Primošten (29. srpanj), Jelsa (30. srpanj), Supetar (31. srpanj) i Makarska (1. kolovoz).

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –