Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 07.03.2016.

Foto natječaj Knjiga svaki dan 2016.

Gradska knjižnica i čitaonica Požega raspisuje natječaj za izložbu fotografija "Knjiga svaki dan 2016.". Tema natječaja je "Ja sam knjiga. Stopi se s naslovnicom, poistovjeti se s likom".

Fotografije trebaju prikazati interakciju čovjeka i knjige. Fotografije mogu prikazivati način kako se čitač stapa sa slikom naslovnice knjige ili mogu prikazivati kreativan način kako se čitač poistovjećuje s likom iz knjige uz uvjet da su na fotografiji i čovjek i knjiga.

Fotografije se primaju do 1. travnja 2016. do 14 sati.

Uvjeti natječaja:

1. U natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske bez ikakvih ograničenja.
2. Autori mogu na natječaj prijaviti do 4 fotografije.
3. Fotografije se šalju elektroničkom poštom (e-mail).
4. Minimalna rezolucija fotografije je 250dpi na dimenziji cca. 350mm x 500mm.
5. Fotografije smiju biti obrađene u programima za uređivanje fotografije, ali do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.
6. Fotografije ne smiju imati potpise, natpise, oznake, vodene žigove ili druga obilježja.
7. Gradska knjižnica i čitaonica Požega ima pravo koristiti i objavljivati fotografije pristigle na natječaj u promotivne svrhe svoje djelatnosti i natječaja na svojim mrežnim stranicama te na facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Požega.
8. Prijava na natječaj se ne naplaćuje.

Izložba fotografija "Knjiga svaki dan 2016." bit će otvorena 22. travnja 2016. u okviru programa Noć knjige, a trajat će do 28. travnja 2016. Svi autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje izložbe te će im biti uručeno priznanje, a nagrađenim autorima i nagrade.

Više o natječaju!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –