Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 22.09.2021.

Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajave knjiga – učeničke radove
Održava se
22.09.-01.12.2021.

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajave knjiga – učeničke radove. Pozivaju se učenici da pokažu koja književna djela ih najviše zanimaju te da svoju kreativnost izraze snimajući videonajavu književnog djela po izboru (book trailera).

Na Javni poziv mogu se prijaviti isključivo osnovne i srednje škole s videoradovima svojih učenika javno dostupnima putem mrežnih servisa (Vimeo, YouTube i sl.).

Sve u roku pristigle prijave razmotrit će posebno formirano povjerenstvo te odabrati najkvalitetniji videorad koji na najbolji način predstavlja odabranu knjigu i njezinog autora, odnosno promovira čitanje.

Radovi se prijavljuju elektroničkim putem na adresu e-pošte: videonajavaknjige@min-kulture.hr, dostavljanjem popunjene prijavnice i poveznice na videorad objavljen na javno dostupnom mrežnom servisu (Vimeo, YouTube i sl.) uz dostavljenu lozinku (ako je potrebna) i bez ograničenja mogućnosti pregleda. 

Prijave se primaju do 1. prosinca 2021.

Najkvalitetniji videorad koji na najbolji način predstavlja odabranu knjigu i njezinog autora i promovira čitanje, odnosno razred iz kojeg dolazi učenik ili grupa učenika autora videonajave bit će nagrađen izletom s kulturno-umjetničkim programom u dogovoru sa školom.

Više informacija: MKIM

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –