Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: Promo • 07.09.2016.

Jesen u CeKaPeu - počeo je upis u semestralne radionice kreativnog pisanja u Zagrebu!

Vratili ste se s mora i želite napraviti nešto za sebe? Volite pisati, ali vam nedostaje poticaj, stručno znanje ili ne znate u kojem smjeru krenuti? Zanima vas književna kritika ili imate spisateljsku blokadu?

Na radionicama Centra za kreativno pisanje podijelite svoje tekstove, napišite nove, kroz zajedničko druženje naučite od naših sjajnih voditelja i voditeljica sve tajne oblikovanja riječi i možda baš ove godine objavite svoju prvu knjigu!

Upisi u jesenske semestralne radionice traju do 15. rujna, a upisati se možete preko naše web aplikacije, na kojoj se nalaze sve detaljne informacije o radionicama, terminima i voditeljima ili putem maila cekapecentar@gmail.com.

Nudimo vam 12 različitih radionica – sigurni smo da ćete naći nešto baš za sebe!

I ove godine s nama su ponajbolji književnici, dramaturzi, kritičari i prevoditelji: Miroslav Mićanović na radionici kratke priče i poezije, Zoran Ferić na radionici proze, a Goran Ferčec na radionici romana. U svijet dramskih tekstova vodi nas Dubravko Mihanović, a kako napisati scenarij otkriva nam Tomislav Zajec.

O prevođenju književnog teksta priča nam Tomislav Kuzmanović, u svijet književne kritike uvodi nas Jagna Pogačnik, dok o blogu učimo s Aleksandrom Starčević. S onu stranu pisanja hrabro odlazimo s Tomicom Šćavinom, o copywritingu učimo s Jasenkom Begić, s Ivom Tičić pišemo na engleskom jeziku.

Ne dozvolite da još jedna godina prođe bez vas, prave odluke nisu novogodišnje, već rujanske!

Vrata CeKaPea su otvorena, čekamo vas svaki dan od 14:00 do 19:00 u Amruševoj 5, a sve nove informacije pratite na našoj Facebook stranici.

Vidimo se na radionicama CeKaPea!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –