Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 06.09.2017.

Knjigopsija : Tea Tulić i Damir Karakaš
Održava se
07.09.2017. u 19h

Sjećanje šume Karakaš Damir

U riječkoj knjižari Ribook, u četvrtak 7. rujna u 19 sati održat će se još jedna Knjigopsija. Tamara Crnko, kulturologinja i polaznica doktorskog studija filozofije, Saša Stanić, kroatist i asistent na Filozofskom fakultetu u Rijeci te Zoran Krušvar, psiholog, pisac i djelatnik u kulturi kritičkim će okom i oštrim jezikom izvršiti knjigopsiju djela:

"Maksimum jata" Tee Tulić i "Sjećanje šume" Damira Karakaša.

Podsjetimo, Knjigopsija je projekt u organizaciji riječkog ogranka HDP-a, u sklopu kojeg Tamara Crnko, kulturologinja i polaznica doktorskog studija filozofije, kroatist Saša Stanić te pisac Zoran Krušvar, zajedno seciraju razna domaća književna izdanja. Razgovori se snimaju i objavljuju na portalu Gradske knjižnice Rijeka. Svi ste pozvani pridružiti se u knjižari Ribook ili sačekati da se snimka pojavi na internetu.

Tea Tulić

Maksimum jata

  • Sandorf 06/2017.
  • 124 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533510248
  • Cijena 135.00 kn

Druga knjiga Tee Tulić 'Maksimum jata' naslovom nagoviješta da se radi o poetskoj prozi koja govori o dinamici kolektiviteta – jatu. Prozno-poetski ulomci skiciraju ono što su i sami: labavo strukturiran (kon)tekst. Našu izgubljenost pripovjedačica, kao kakva šamanica, pokušava otkupiti. Ili prevenirati?

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –