Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 29.10.2014.

KNJIZ - veselo natjecanje u poznavanju književnosti u Zagrebu
Održava se
31.10.2014.

Pozivamo vas na zagrebačko izdanje KNJIZA - veselog natjecanja u poznavanju književnosti! Nakon Rijeke, Splita, Osijeka i Šibenika, zadnje, ovomjesečno izdanje Knjiza održat će se u Zagrebu, u petak 31. listopada, s početkom u 20 sati u Klubu SC (iznad menze, Savska 25), a KNJIZ će voditi Mario Kovač.
 
Pozivamo vas na veselo druženje u društvu Književnog brka koji je i ovoga puta pripremio pitanja koja će vam natjerati moždane vijuge na prekovremeni rad. U njemu su se već okušali (kvizo)knjigoljupci u Rijeci, Splitu, Osijeku i Šibeniku. Za sad vam nećemo odati tajnu koja je ekipa i u kojem gradu sakupila najveći broj bodova, a hoće li je neka od zagrebačkih uspjeti nadmašiti, ostaje vam provjeriti u petak.

Najbolja ekipa bit će nagrađena poklon knjigama koje je pripremila Naklada Ljevak, pokrovitelj listopadskog izdanja Knjiza.

KNJIZ je pokrenut s idejom obogaćivanja kulturnog života u Hrvatskoj a održava se jednom mjesečno u pet hrvatskih gradova, po uzoru na poznati format pub kviza. U Knjizu sudjeluju natjecateljske ekipe (od 2 do 5 članova) a prijavljuju se pod zajedničkim imenom ekipe. Sudjelovati može svatko, neovisno o razini znanja tako da sa svojom natjecateljskom ekipom posjeti lokaciju održavanja Knjiza u njihovom gradu.

Ulaz slobodan!

Ne boj se književnoga brka,
nemoj da ti bude frka,
ako ti je knjiga draga,
Knjiz te vodi sve do Praga!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –