Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 14.10.2009.

Književna 'Bookvica' ugošćuje Juricu Pavičića
Održava se
15.10.2009.

Ovog četvrtka, 15. listopada 2009., s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo kreće nova sezona književnog projekta 'Bookvica' koju će otvoriti poznati splitski književnik, kolumnist i i filmski kritičar Jurica Pavičić

Proljetos je u Quasimodu održano pet 'Bookvica', u kojima su gostovali Renato Baretić, Ante Tomić, Mislav Skračić, Davor Rostuhar, kao i gosti časopisa za književnost i kulturu Filozofskog fakulteta u Splitu The Split Mind: Nebojša Lujanović, Igor Banjac, Goran Bogunović i Andreja Dugandžić.

Premda su sve večeri imale otprilike isti koncept – čitanje, razgovor, pitanja publike, glazba po izboru autora – svaka je na neki način bila posebna i drukčija, jer su ih gostujući autori obojili svojom osobnošću.

Jurica Pavičić ovoga će četvrtka pročitati jednu od svojih kratkih priča, otkrit će nam koju glazbu voli slušati, rado će odgovoriti na pitanja publike, a najsretnijem će posjetitelju darovati svoju zbirku priča "Patrola na cesti" objavljenu u izdanju V.B.Z.-a, 2008. godine.

Dođite poslušati Juricu kako čita, postavite mu pitanje, poslušajte koju glazbu sluša i osvojite knjigu!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –