Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 18.04.2006.

Književne večeri i književna slušaonica u Klubu SC-a!
Održava se
20.04.2006.

Književne večeri idu dalje, a novi književni dejt je u četvrtak, 20. 4. 2006., s početkom u 21 sat. Ovog će četvrtka KLUB SC-a (glavna zgrada, prvi kat desno) ugostiti tri mlade autorice, a osim njihovih stihova moći ćete uživati, kao i uvijek, u književnoj slušaonici i okrijepiti se uz čaj ili pifu, dok vaši bokovi mogu ljuljati u ritmu muzike. Tako će u četvrtak na književnu stolicu zasjesti Ljuba Lozančić, Martina Stepić i Kristina Pavoković i pročitati vam nešto svojih pjesama.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.

Ljuba Lozančić rođena je 1984. godine u Bosni. Osnovnu školu završila je u Njemačkoj, a posljednjih sedam godina živi u Zagrebu gdje trenutno studira na Hrvatskim studijima. Pisanjem se bavi od svoje desete godine i autorica je knjige "A što je s ljudima", izdane 2005. u nakladi Mlinarec i Plavić.

Martina Stepić rođena je 1978. Završila je kroatistiku i književnost na Filozofskom fakultetu, a trenutno radi u školi. Do sada nije objavljivala, a što piše možete poslušati ovaj četvrtak u KLUBU SC-a.

Kristina Pavoković rođena je 24. prosinca 1986. u Slavonskom Brodu. Osnovnu školu je pohađala u u Lužanima, gdje je i odrasla, a gimnaziju je završila u Slavonskom Brodu. Trenutno studira kroatistiku na Filozofskom fakultetu.

Najave Književnih večeri u KLUBU SC-a za travanj:

27. 4. 2006. - Književne večeri s veseljem najavljuju romatičnu poslasticu za kraj travnja u Klubu SC-a – VEČER O MIRNI!, pri čemu će naš dragi i romantični Eugen Vidrić sjesti i cijelu večer čitati pjesme o Mirni, a oni koji nisu upoznati s njegovim romatičnim stihovima neka posjete http://pjesmeomirni.blog.hr/ , dođu u Klub SC-a i podrže ga u njegovom nastojanju da osvoji srce jedne Mirne!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –