Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 07.01.2021.

Književni magazin Best Book predstavlja knjigu mjeseca - 'Devet života gospođe Adele' Nade Gašić
Održava se
07.01.2021. u 20h

Best Book: Knjiga mjeseca

U četvrtak 7. siječnja 2021. u 20 sati u Knjižari Fraktura književni magazin Best Book predstavit će knjigu mjeseca prema izboru Best Booka. Iz mjeseca u mjesec o njima razgovaraju autori, urednici, prevoditelji, književni kritičari, nakladnici...

Knjiga mjeseca siječnja je "Devet života gospođe Adele", treći roman nagrađivane književnice i prevoditeljice Nade Gašić, objavljen 2020. u izdanju Sandorfa, a s autoricom Nadom Gašić razgovarat će Miljenko Jergović.

Književni razgovor održat će se bez publike, ali moći će se pratiti uživo na YouTube-kanalu i FB profilu Frakture te na FB stranicama magazina Best Book, Express i 24sata.

Nada Gašić

Devet života gospođe Adele

  • Sandorf 11/2020.
  • 201 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533513096
  • Cijena 135.00 kn

Treći roman Nade Gašić, 'Devet života gospođe Adele' sastoji se od deset poglavlja koja funkcioniraju kao zasebne priče ili epizode jedne serije, jedne bajke o dva zla i jednog staklenog jajeta. Kombinirajući bajkovitost, grotesku, špijunski realizam, komiku i fantastiku, poseže u već zaboravljenu leksičku riznicu i ispisuje hiperrealističke dijaloge koji se čuju i jasno ocrtavaju agramerske likove i njihove drame. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –