Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Nada Gašić ×

Najava • 28.09.2016.

Krunologija - dejt&apdejt: Lokotar, Gašić, Novak!

Specijalno izdanje Zagrijavanja u zagrebačkoj Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića ovoga je četvrtka posvećeno lokomotoru domaće književne scene i dvoje sjajnih autora s kojima nas je upoznao. On je Kruno Lokotar, a oni su: Nada Gašić i Kristian Novak!
Najava • 17.06.2009.

Ribook ugošćuje Nadu Gašić; Bez šminke molim

Čitateljska grupa Ogranka Drenova Gradske knjižnice Rijeka i riječka knjižara Ribook, u srijedu, 17. lipnja 2009. u 19 sati, ugostit će književnicu i prevoditeljicu Nadu Gašić, autoricu nagrađivanoga romana "Mirna ulica, drvored" (Algoritam, 2007). Više o romanu saznajte u ugodnom čavrljanju s književnicom u knjižari Ribook u Rijeci (Janeza Trdine 9a).
Vijest • 23.04.2008.

Dodijeljene nagrade Društva hrvatskih književnika za 2007.

U Splitu su 22. travnja 2008. dodijeljene nagrade Društva hrvatskih književnika za 2007. godinu. Nagradu 'Judita' dobio je Milovan Tatarin za knjigu «Ljubavi nebeske, ljubavi zemaljske», nagradu 'Davidias' Istvan Lokos za prijevod djela Marka Marulića na mađarski jezik, a nagradu 'Slavić', Nada Gašić za roman «Mirna ulica, drvored».
Najava • 09.11.2007.

Predstavljanje Algoritmovih autora na Interliberu

Na Algoritmovom štandu na Interliberu u paviljonu 5, štand 4c, u petak i subotu organizirano je druženje autora s publikom i potpisivanje knjiga. Publici će se predstaviti Algoritmovi autori: Svjetlan Junaković, Sanja Lovrenčić, Nada Gašić i Igor Kokoruš Lebovski, te novi autori, debitanti biblioteke 'KaLibar': Ivan Vidić, Marijana Ogresta, Zdenko Mesarić i Zoran Tomić.
Najava • 09.05.2007.

PROMOCIJA : Mirna ulica, drvored

U srijedu, 09. svibnja 2007. u 20 sati u Booksi biti će predstavljen prvi naslov u novoj Algoritmovoj biblioteci KaLibar, roman "Mirna ulica, drvored", autorice Nade Gašić. O romanu će govoriti autorica Nada Gašić, Andrea Zlatar, sveučilišna profesorica i urednica Algoritmove biblioteke Andrea Zlatar vam predstavlja, Kruno Lokotar, urednik biblioteke KaLibar, te član/ica Booksine reading grupe koja je kao...