Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 09.05.2017.

Medicinska naklada predstavlja knjigu 'Liječnik vam savjetuje' Ante Ljubičića
Održava se
11.05.2017. u 18h

Ante Ljubičić: Liječnik vas savjetuje

Medicinska naklada organizira predstavljanje knjige "Liječnik vam savjetuje" autora Ante Ljubičića, koje će se održati u četvrtak 11. svibnja 2017. godine s početkom u 18:00 sati, u Velikoj dvorani Matice hrvatske (Ul.Matice hrvatske 2) u Zagrebu.


***

Nažalost, unatoč svemu što se poduzima, danas imamo porazne činjenice da gotovo svaki drugi bolesnik ni ne zna za svoju bolest, da mnogi dolaze liječniku tek kad im se pojave komplikacije, da se ispravno liječi tek manji broj bolesnika, i da je sve to skupa razlog za porazne statističke podatke po kojima one drže vodeća mjesta na ljestvicama pobola i smrtnosti.

Ova bi knjiga trebala biti jednostavan, praktičan priručnik koji bi mogao pridonjeti ublažavanju takvog stanja. Uz sve navedeno, želja je autora bila pokušati odgovoriti na najčešća pitanja koja se u svakodnevnoj praksi postavljaju liječniku, a koja u pravilu zbog pomanjkanja vremena ili kakvih drugih razloga ostaju bez odgovora. 

Ante Ljubičić

Liječnik vam savjetuje : Kako sačuvati zdravlje i pobijediti bolest

  • Medicinska naklada 04/2017.
  • 410 str., meki uvez
  • ISBN 9789531767774
  • Cijena 189.00 kn

Danas imamo porazne činjenice da gotovo svaki drugi bolesnik ni ne zna za svoju bolest, da mnogi dolaze liječniku tek kad im se pojave komplikacije. Ova bi knjiga trebala biti jednostavan, praktičan priručnik koji bi mogao pridonjeti ublažavanju takvog stanja, odgovorajući na najčešća pitanja koja se u svakodnevnoj praksi postavljaju liječniku.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –