Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 10.09.2015.

Natječaj za godišnju SFeraKonsku zbirku priča (2016.)

Društvo za znanstvenu fantastiku SFera raspisuje natječaj za neobjavljene domaće radove na temu SF i fantasy krimića i špijunskih kratkih priča i novela.

Pravila natječaja:

Zagrebačko Društvo za znanstvenu fantastiku SFera svake godine povodom Dana znanstvene fantastike SFeraKon objavljuje zbirku SF i fantasy priča domaćih autora. Zbirku dobivaju na poklon svi posjetitelji SFeraKona, a cilj joj je proširiti svijest o domaćoj SF sceni i promovirati domaće autore.

Svake druge godine zbirka je posvećena nekom podžanru spekulativne fikcije, pa su do sada objavljene zbirke posvećene hororu (Zagrob), fantasyju (Zmajev zlatni svitak), steampunku i space operi (Parasvemir), apokalipsi (Smak!) ili paralelnim svemirima (Ukronije). U 2016. godini, umjesto rastavljanja spekulativne fikcije na sastavne dijelove, odlučili smo spojiti različite žanrove!

Najbolje priče pristigle na natječaj bit će objavljene u zbirci koja izlazi za SFeraKon 2016., a koja će biti 22. po redu godišnja zbirka u izdanju Društva SFera.

Autore odabranih pripovijetki izravno će kontaktirati urednici zbirke. Zato, ne zaboravite poslati i svoje kontakt-podatke (telefon, e-mail, adresu)!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –