Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 23.06.2017.

Natječaj za nagradu Post scriptum - za književnost na društvenim mrežama

Udruga Kultipraktik raspisuje natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Nagrada se dodjeljuje na KaLibar bestivalu u Zadru, a sastoji se od nastupa na bestivalu, priznanja i objave knjige kod uglednog izdavača sa svim pripadajućim autorskim pravima, te eventualno od sponzorskih financijskih i robnih donacija.

Natjecati se za nagradu svojim autorskim Facebook profilima ili stranicama mogu svi državljani RH prijavljeni na Facebook stranicu Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Prijaviti se mogu autori/ce osobno, može ih prijaviti treća osoba ili žiri nagrade koji čine: Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Želimir Periš i Adrijana Vidić. Svrha nagrade je poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.
 

Prijava:

Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba do 15. 7. 2017. prirediti i poslati biografiju autora/ice i dokument formata .doc, .docx ili .rtf s najmanje 40 Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 15. 6. 2016. - 1. 7. 2017., s navedenim datumima objave, na adresu nagradapostscriptum@gmail.com.

Raspored događanja:

Žiri će na Facebook stranici Nagrade odabrati i objaviti popis 10 autora/ica koji uđu u širi izbor za nagradu. Nakon toga će žiri objaviti imena pet autora/ica užeg izbora, čijih će dio postova objaviti.

Dobitnik/ca će biti proglašen/a prije održavanja KaLibar bestivala. Sve relevantne informacije o Nagradi bit će objavljivane na Facebook stranici Nagrade.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –